Digitale læremidler

Vi har specialiseret os i at producere undervisningsmateriale. Ikke kun film, men også tekster, grafikker, webportaler, computerspil og rollespil. Se eksempler på hidtidige produktioner her.

Web-TV

Professionel online video til din virksomhed eller offentlige institution, hvadenten det er præsentationsfilm eller dokumentarer som distribueres som VideOnDemand til en specifik målgruppe. Læs mere her.

Broadcast-TV

Traditionelle halv- eller heltimes dokumentarer til TV. Vores portfolio indeholder en række prisvindende dokumentarer og vi har mange erfaringer med optagelser i udlandet, fra Bolivia til Ghana, Vietnam eller Malaysia.

Hjemmesider

Vi designer hjemmesider med fokus på indhold og komposition. Vi guider medarbejderen i din virksomhed til hurtigt at finde rundt i CMS-systemer og selv kunne stå for den daglige drift.

Konsulent-bistand

Vejledning i kommunikation, idéudvikling eller teknisk bistand. Vi kan være din sparringspartner på et eksisterende projekt eller hjælpe dig med at udvikle ét. Vi kan også tilbyde teknisk assistance indenfor fotografi, lyd eller lyssætning.

Dronefotografi

Vi er certificerede til at flyve med droner i bymæssig bebyggelse. Derfor kan vi tilbyde dig foto- og video fra luften. Vi bruger både dronefotografi til at præsentere vore kunders virksomheder eller institutioner, men også som en del af vores dokumentar- og undervisningsfilm.

Læremidler

Vi har lang erfaring med produktion af læremidler. Til grundskolen, gymnasiet, erhvervsskole og andre uddannelser.

På EMUs materialeplatform kan du se en komplet liste.

Film på EMU

Web-portaler

Vi laver også web-portaler. Både design og indhold.

Se eksempler her

Go to top