Gymnasiet tænkt forfra

Innovativ læring i gymnasieskolen. Det er nøgleordene for et stort projekt, støttet af Region Hovedstaden, som Batavia Media har fulgt på film i 3 år.

Miljø-udfordringer i Vietnam

I Vietnam arbejder man med massive miljø-problemer og mulige løsninger. For Danida har vi lavet en halvtimes dokumentar om kampen for et sundere klima og et renere land.

Verden i dine hænder

FN's nye globaler 2030-mål handler om at gøre verden bedre. Batavia Media har produceret 16 film og et stort undervisnings-website, hvor danske gymnasieelever kan arbejde med målene.

This Module shows a list of the currently published Articles which have the highest number of page views. Help

Læremidler

Vi har lang erfaring med produktion af læremidler. Til grundskolen, gymnasiet, erhvervsskole og andre uddannelser.

På EMUs materialeplatform kan du se en komplet liste.

Film på EMU

I udlandet

Vi har lavet i film i lande som

Bolivia, Tanzania, Ghana, Zambia, Vietnam og Malaysia.

Skal vi lave research for dig?

Digitale læremidler

Vi har specialiseret os i at producere undervisningsmateriale. Ikke kun film, men også tekster, grafikker, webportaler, computerspil og rollespil. Se eksempler på hidtidige produktioner her.

Broadcast-TV

Traditionelle halv- eller heltimes dokumentarer til TV. Vores portfolio indeholder en række prisvindende dokumentarer og vi har mange erfaringer med optagelser i udlandet, fra Bolivia til Ghana, Vietnam eller Malaysia.

Konsulentbistand

Vejledning i kommunikation, idéudvikling eller teknisk bistand. Vi kan være din sparringspartner på et eksisterende projekt eller hjælpe dig med at udvikle ét. Vi kan også tilbyde teknisk assistance indenfor fotografi, lyd eller lyssætning.

Web-TV

Professionel online video til din virksomhed eller offentlige institution, hvadenten det er præsentationsfilm eller dokumentarer som distribueres som VideOnDemand til en specifik målgruppe. Læs mere her.

Hjemmesider

Vi designer hjemmesider med fokus på indhold og komposition. Vi guider medarbejderen i din virksomhed til hurtigt at finde rundt i CMS-systemer og selv kunne stå for den daglige drift.

Tekstforforfatter

Vi forfatter artikler, undervisningsmateriale og hjælper med at optimere kommunikation fra din virksomhed eller offentlige institution.

Go to top