Se også vores nye ungdomsmedie Seismo.dk

Vi har travlt - og derfor kommer nyheder fra vores virksomhed fortrinsvis på Facebook, hvor du kan følge vores arbejde21/12 2018

Vi ønsker alle vores kunder og samarbejdspartnere en glædelig jul og et godt nytår. En af de produktioner vi har arbejdet på her i efteråret er en film om Fosfor for Det Økologiske Råd. Den kan ses her.

Dertil kommer en række undervisningsfilm om Rwanda, som vi producerede i foråret. Se den vigtige fortælling om forsoning efter folkedrabet her.

Vi glæder os meget til 2019, hvor vi allerede har en række projekter i støbeskeen.

15/6 2018

Viden om nazisternes frygtelige forfølgelse under 2. verdenskrig må aldrig glemmes. Derfor har vi for hjemmesiden aldrigmere.dk produceret en række film om jødernes flugt i oktober 1943. Alle filmene kan ses her..

30/5 2018

Nyt undervisningsprojekt fra Batavia i samarbejde med EUC Sjælland: Hvordan giver vi plads til alle og sikrer et mangfoldigt arbejdsmarked? Hvordan hjælper vi erhvervsskole-elever til at se med friske øjne på deres muligheder? Hvordan undgår vi opdelingen i "mandefag" og "kvindefag"? Det har vi lavet en række film, lærervejledning, dilemma-kort og kahoot om. Vi håber at materialet kan være med til at rykke ved nogle normer og vække til omtanke og forundring.Alle film og dilemmakort kan ses her.

29/1 2018

I uge 4 har Batavia Media været med til at arrangere en omfattende foredragsturné med Farida Abbas, flygtet fra slaveri i Islamisk Stat. Tusindvis af danske skoleelever har hørt hendes historie. Du kan se et af foredragene, som blev optaget, her.

8/1 2018

Et nyt år er startet og hos Batavia Media arbejder vi på en helt række spændende projekter:

- Film og dilemmaspil om mangfoldighed på arbejdsmarkedet i Danmark. Projektet hedder "Med friske øjne" og handler om hvordan vi sammen kan nedbryde fordomme og unødvendig opdeling imellem kvinder og mænd, unge med anden etnisk baggrund og unge uden, osv. Målgruppen er elever på tekniske skoler og udføres i samarbejde med EUC Sjælland, projektet støttes af Undervisningsministeriets udlodningsmidler.

- Udvikling af computerspil om opklaring af folkedrab i Bosnien. Spillet udvikles af Batavia Media Aps i samarbejde med spilfirmaet Portaplay ApS og undervisningsforlaget Digtea. Spillet bliver en del af undervisningsressourcer som er tilgængelige på hjemmesiden www.aldrigmere.dk som produceres for Undervisningsministeriet og spillet har fået udviklingsstøtte fra Det Danske Filminstitut.

- Undervisningsfilm om folkedrabet i Rwanda. Filmene bliver en del af undervisningsressourcer som er tilgængelige på hjemmesiden www.aldrigmere.dk som produceres for Undervisningsministeriet.

- Undervisningsfilm om jødernes flugt til Sverige i oktober 1943 under besættelsen af Danmark. Filmene bliver en del af undervisningsressourcer som er tilgængelige på hjemmesiden www.aldrigmere.dk som produceres for Undervisningsministeriet.

...samt en række andre mindre projekter.

5/12 2017
DM i Nationaløkonomi blev afholdt den 17. december i København - og vi havde fornøjelsen af at lave en lille eventfilm - se med her.

14/11 2017
Tre projekter fra Batavia Media udkommer på hjemmesiden www.aldrigmere.dk som er produceret for Undervisningsministeriet:

- Tænk hvis det skete for mig - kort fiktionsfilm i tre afsnit. Om et tænkt folkedrab i et dystopisk Danmark.

- Yazidi - på kanten af et folkedrab? En række korte dokumentarfilm om Islamisk Stats forfølgelse af yazidierne i Nordirak.

- Sporene efter Holocaust. Undervisningsfilm om hvordan unge tyskere forholder sig til Tysklands fortid og erindringskultur


4/10 2017
Vores store undervisningsprojekt Dyr i bevægelse er nu udkommet. I samarbejde med Katrinedalsskolen og med støtte fra Danida, har vi produceret undervisningsmateriale til Naturfag og Idræt, herunder tre undervisningsfilm optaget i Zambia. Se alt materialet her.

25/8 2017
Vi har haft en travl sommer, som har budt på optagelser i Irak, Tyskland og herhjemme i Danmark. Et af de projekter som vi arbejder på handler om Islamisk Stats forfølgelse af Yazidi-mindretallet i det nordlige Irak. Se en trailer for de syv undervisningsfilm her.

20/5 2017
Så er projektet Aldrig Mere i luften! Tjek hjemmesiden www.aldrigmere.dk Det er afløseren for auschwitz-dag.dk. I de næste tre år vil Batavia Media i samarbejde med undervisningsforlaget Digtea, for Undervisningsministeriet, levere materialer om Holocaust og andre folkedrab.


1/5 2017
Batavia Media har nu fået uddannet vores første certificerede dronepilot! Fremover vil vi indkorporere dronefotografi som en del af vores dokumentar-, undervisnings- og præsentationsfilm. Vi glæder os til at tilbyde kunder og samarbejdspartnere levende billeder fra luften!

3/4 2017
Vi er med på endnu et spændende projekt. Det handler om Globale værdikæder og produceres af virksomheden Envice. Det er et undervisningsmateriale til folkeskoler (8.-10. klasser) og gymnasier, som udgives til sommer og bliver gratis tilgængeligt gennem Gyldendal. Batavia Media skal supplere det skriftlige materiale med film om emnet.

24/3 2017
Vores projekt om korruption er udkommet. I samarbejde med Transparency International og Globale Gymnasier har vi skabt et undervisningsmateriale om korruption, målrettet gymnasieelever.

10/3 2017:
Batavia Media er sammen med DigTea ApS blevet tildelt en tre-årig kontrakt med Undervisningsministeriet. De to firmaer skal stå for levering af undervisningsmateriale samt undervisnings- og oplysningsaktiviteter om Holocaust og andre folkedrab.

1/3 2017:
Nyt design på Batavia.dk - sitet er nu responsivt til brug på smartphones og ipads.

9/2 2017:
Optagelser starter til 3 film for projektet Karrierefokus. Batavia Media skal producere film om hvordan gymnasielærerne kan undervise unge i studievalg og fremtidige karrieremuligheder.

9/1 2017:
Dokumentarfilmen "Små skridt på vejen" har premiere på DK4. Det er en 30-minutters dokumentar produceret af Batavia Media ApS. Den handler om pædagogiske rammer for arbejdet med unge mennesker med autisme på Autismecenter Region Syddanmark. 1/12 2016:
Batavia Media har netop produceret en række undervisningsfilm for Sexologisk Klinik, Psykiatrisk Center København.

9/11 2016 Vi er taget til Zambia i centralt-sydlige Afrika. Forude venter ti dages optagelser til undervisningsprojektet "Dyr i bevægelse"

Læremidler

Vi har lang erfaring med produktion af læremidler. Til grundskolen, gymnasiet, erhvervsskole og andre uddannelser.

På EMUs materialeplatform kan du se en komplet liste.

Film på EMU

Web-portaler

Vi laver også web-portaler. Både design og indhold.

Se eksempler her

Go to top