OM BATAVIA MEDIA ApS

Medieproduktion der gør en forskel

Batavia Media ApS har produceret film og læremidler siden 2001. Vi er et erfarent team af journalister, fotografer, redigeringsfolk og grafiske designere.

Vi samarbejder med virksomheder, organisationer og offentlige institutioner om at informere deres kunder og brugere. Batavia Media ApS hjælper din virksomhed eller institution med at fastholde eksisterende kunder/brugere og få nye kontakter.

Du behøver ikke komme med en færdig ide eller projekt. Hos Batavia er vi specialister i at udvikle og producere film og undervisningsmateriale. Vi kan være din sparringspartner på et eksisterende projekt eller varetage et nyt fra start til lancering på platforme og sociale medier. Vi producerer til alle platforme og i alle formater.

Faglig Kvalitet

Fordi vi bruger det journalistiske håndværk til at vinkle din film og ramme din målgruppe.

Menneskelig Kreativitet

Fordi vi får komposition, lys, lyd og grafik til at spille sammen og styrke dit budskab.

l

Produktionsmæssig troværdighed

Fordi vi overholder deadline og budget, imens du som kunde har fuld gennemsigtighed under processen.

Holdet bag

Hans Bülow

Firmadirektør

Inden Hans Bülow stiftede Batavia Media i 2001, arbejdede han i 25 år på Danmarks Radio. Først som journalist på radio og siden som redaktør for DR-fakta, hvor han var med til at lave en række prisvindende dokumentarfilm. Siden 2001 har han i Batavia Media lavet film, læremidler og TV-programmer for en række kunder, både indenlands og udenlands.

Andreas Hansen

Videojournalist

Tilknyttet Batavia Media siden 2012, uddannet Film- og TV-produktionsassistent fra KTS/Next København. Uddannet Fagjournalist fra Danmarks Medie- og Journalisthøjskole. Certificeret dronepilot. Har en baggrund som oversætter og freelance journalist med base i Latinamerika.

Aida Julia Rischel

Instruktør

21 års erfaring med film- og tv produktion instruktion og manuskriptskrivning for bla. SBS Production, BLU A/S, og CPH film. Tilknyttet Batavia Media ApS siden 2014.
Cand.mag i filmvidenskab og retorik, KU. Medlem af Dansk Dramatikerforbund.

Skal vi tage en kop kaffe?

Få et uforpligtende tilbud

Ring til os