PORTFOLIO

Ti udvalgte produktioner

Her kan du se ti opgaver som vi har løst for forskellige kunder. Du kan finde alle vores produktioner på vores Vimeo kanal.

Klimafilm for Køge Kommune

Hvordan forklarer man de komplekse emner i en ny ambitiøs klimaplan? Køge Kommune ønskede en film der kombinerede dokumentar- og oplysningsgenren med flotte billeder og konkrete cases fra lokalområdet. Filmen bliver både brugt på sociale medier, hvor den er udkommet i fire afsnit, men anvendes også til foredrag, præsentationer og borgermøder.

Rekrutteringsfilm for Bygherreforeningen

I byggeriet mangler der arbejdskraft. Derfor bestilte Bygherreforeningen en større video-kampagne for at rekruttere unge til struktørfaget. Gennem personbårne cases viser vi hvilke muligheder der ligger i byggebranchen. Filmene er blevet brugt på sociale medier og på uddannelsesinstitutioner. 

Undervisningsfilm om pressefrihed i Myanmar

I 2019 producerede Batavia Media film for Undervisningsministeriet, med det formål at oplyse elever i grundskole og på ungdomsuddannelser i Holocaust og andre folkedrab. Det førte bl.a. til en rejse til Myanmar, hvor vi undersøgte pressens frihed til at dække begivenhederne omkring folkedrabet på Rohingyaerne. Du kan se alle filmene på siden aldrigmere.dk

Oplysningsfilm om Børn der lever med vold

Vi har lang erfaring i at tale med sårbare medvirkende og lave film om svære emner. I 2014 producerede vi en række film i samarbejde med Børnerådet, Red Barnet og Dannerhuset. De handler om hvordan børn kan få hjælp fra de sociale myndigheder, hvis de er udsat for vold i hjemmet. Med støtte fra Undervisningsministeriets udlodningsmidler.

Dokumentarfilm om EU's ydre grænser

Med støtte fra Europanævnet har Batavia Media produceret en række mini-dokumentarfilm om EU’s ydre grænser. Optagelserne foregik i Grækenland, på øen Lesbos og i grænseområdet op mod Tyrkiet. Projektet blev udført i samarbejde med Grænseforeningen og ungemediet Seismo.

Interaktiv drama-dok om folkedrab og krigsforbrydelser i Bosnien

Batavia Media producerede det interaktive undervisningsprojekt Truth Hunter, som blev nomineret til Spilprisen for Årets Nyskabelse 2020. I samarbejde med Portaplay og Digtea og med støtte fra DFI og Undervisningsministeriet. Du kan spille Truth Hunter her. 

Film om socialpædagogik og forældresamarbejde

Aflastningsinstitutionen Granbohus ønskede en film som præsenterede deres funktion som et pusterum for familier med børn og unge med fysiske eller psykiske handikap. I stedet for en poleret reklamefilm ville de gerne have en dokumentarisk introduktion, hvor man både følger forældrenes svære valg og socialpædagogernes daglige arbejde. Filmen blev bl.a. vist på DK4.

Eventfilm fra DM i statistik

Arrangørerne af DM i statistik for ungdomsuddannelser bad os om at lave en film, som kort opsummerede deres event. Det blev til denne hurtigtklippede film, som blev distribueret til både elever, lærere og rundtsendt på de skoler som havde deltaget. Bag arrangementet stod Innovative Economics, med støtte fra Undervisningsministeriet.

Præsentationsfilm om Aikido

For at få flere medlemmer i deres klub ønskede klubben Shin Shin Aikido Copenhagen at få produceret en film, som ikke kun fortalte hvad klubben var, men også hvilke overvejelser der ligger bag Aikido som kampsport. Filmen er blevet brugt på sociale medier og hjemmeside. 

SoMe-film om grøn omstilling i Europa

Til ungemediet Seismo producerede Batavia Media denne korte film til sociale medier som en appetizer til et tema om EU’s nye Green Deal. Projektet var støttet af Europa-nævnet og udkom som et tema med 7 korte film, artikler og podcast. Det bruges i undervisningen på gymnasier og